eBook Hybride Werken

Happy & Healthy afwisselen tussen ‘remote’ en op kantoor werken

Met trots presenteren wij het eBook Hybride Werken. In dit boek geven vier organisaties een uitgebreid kijkje in hun keuken, vind je de laatste inzichten op het gebied van hybride werken en sluiten we af met een complete checklist. 

Wij zijn blij dat een aantal gewaarde klanten hun ervaringen met deze vorm van werken hebben willen delen. Vier heel verschillende organisaties, maar allemaal met een moderne visie op de werkplek van de toekomst.  Onze manier van werken is radicaal veranderd en dat zien we ook bij BDO, Panenqa, Partou en Noorderlink. Kantoren worden ‘clubhuizen’,  thuiswerkplekken ‘cockpits’, mobiliteitskeuzes duurzamer en onder de streep wordt werken effectiever en verlof weer echt vrij. 

Natuurlijk hebben we ze ook gevraagd naar hun tips voor andere organisaties. Die delen ze graag met je. Tot slot staan ze nog stil bij het (onmisbare) gebruik van technologie voor het faciliteren van hybride werken. Waar tijdens de pandemie ons platform Why at Work nog werd gebruikt om het maximum aantal aanwezigen te reguleren, wordt het nu juist ingezet voor ‘activity based’-working: het reserveren van de meest geschikte werkplek of ruimte voor dat wat je komt doen op kantoor, en voor het kunnen samenwerken met collega’s: plannen wanneer je samen op kantoor bent en zien waar en welke collega’s op kantoor zijn. 

Wij hopen dat dit eBook je helpt bij het maken van de juiste keuzes voor je belangrijkste kapitaal: de mensen waarmee je werkt.


Veel leesplezier!

 

Download het eBook

 

.

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar